Skip to main content

Tko smomi?

Tko smomi?

U kratkim
crtama

Preko 30 godina iskustva

u kreativnom oblikovanju zvuka i svjetla

Više od 1000

zadovoljnih klijenata

Više od 250

odrađenih lokacija

Kako bi bio uspješan glazbenik pojedincu nije dovoljno samo voljeti glazbu. Iza tog, danas poprilično kreativnog zanimanja, stoje godine rada, žrtvovanja ali prije svega uživanja u tom pozivu.

Naš tim DJ-eva sastavljen je od profesionalaca koji su gradili svoje iskustvo na pozornicama poznatih regionalnih klubova, barova te brojnih javnih i privatnih evenata. Raznolikost brojnih nastupa prati i širok spektar glazbenih žanrova, pomno probiranih od strane svakog izvođača u svrhu zadovoljstva naših klijenata. Razlike u izvođačima bazirane su na stilu, kako glazbenog odabira, tako i njihovog samog performansa te su ujedno i pravi pokazatelj njihove ljubavi prema ovoj profesiji.

Radeći s profesionalnim uređajima najviše kvalitete osigurali smo da vještine naših izvođača dođu do punog izražaja. Svi naši suradnici izvršavaju obveze prema HDS ZAMPU što je jamstvo da radimo prema pravilima struke i u skladu s autorskim pravima.

PECO

Svoju profesionalnu DJ karijeru započinje 2006. godine te narednih godina stječe iskustvo nastupima u mnogim dalmatinskim barovima i klubovima od koji su poznatiji Gaga, F-Caffe, Hemingway, Piccadilly, Kameleon, Vanilla, Pink Champagne i Fort George. Uz to je vrijedno i spomenuti ljetnu rezidenciju u InBox Bar-u (7 godina) te zimsku rezidenciju u Pub-u Jazzbina (5 godina).

Proteklih 17. godina Peco je rezident kluba Bačvice, a od 2019. godine je i rezident u renomiranom splitskom klubu Central. Također je vrlo aktivan u području DJ-a za evente, posebice u segmentu vjenčanja.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, odlično poznaje sve glazbene žanrove od 60-tih sve do današnje moderne glazbe. U svojim nastupima favorizira brzu izmjenu pjesama i stvaranja tzv. live „mashup-a“ čime pokazuje izvrsnu tehničku potkovanost i kreativnost.

Izgradivši svoj ugled renomiranog DJ-a odlučio je okupiti tim iskusnih glazbenika unutar svoje organizacije kako bih obogatio svoj segment usluga.

Giovanni

Sa strašću prema glazbi i godinama iskustva u DJ industriji, Giovanni donosi nevjerojatnu energiju i profesionalni pečat na svaki događaj. Bez obzira radi li se o intimnom vjenčanju, korporativnom ili privatnom eventu ili živahnoj noći u klubu, Giovanni prilagođava svoj set kako bi odgovarao vašem ukusu i atmosferi događaja, bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih hitova ili suvremenih uspješnica.

S preko 30 godina iskustva kao DJ, svjedočio je nezaboravnim disco večerima sada već kultnih klubova na obali poput Shakespearea, Aurore, Tribu i La Bodega, te mnogih drugih od Trogira do Makarske i dalmatinskih otoka.

Osim DJ vještina, Giovanni se pokazao kao iskusni voditelj – majstor ceremonije koji će obogatiti vašu posebnu večer s profinjenim stilom i šarmantnom interakcijom s publikom kako bi osigurao da se svi osjećaju uključeno i zabavljeno, od uvodnih pozdrava do završnih riječi.

Marin Cecich

Profesor glazbene pedagogije i glazbene teorije. Također svira klavir, saksofon i piše glazbene aranžmane. Aktivan je u puhačkim orkestrima, od kojih jednog i vodi.

Radio je u Splitskom “HNK”, surađivao sa mnogim glazbenicima diljem regije, te je dugogodišnji član benda “Justin’s Johnson”.

Ima dugogodišnje iskustvo u radu i organizaciji zabavnog programa na vjenčanjima, raznim zabavama i partijima diljem regije.

Ostvarimo suradnju

Zainteresirani za
naše usluge? kontaktirajte nas

Kontakt

ili još brže pozivom na broj

Peco - DJ i rasvjeta za vjenčanja

Peco Event, obrt za usluge vl. Mirko Pecotić

Copyright © 2024 Peco Event
Logotip Peco je registrirani zaštitni znak u Republici Hrvatskoj.